Despre noi

Suntem o companie care comercializeaza tubulatura, filtre si diferite accesorii pentru acesta industrie a instalatiilor, ventilatiile.

Pricipalele destinatii ale produselor noastre sunt: hale industriale, cladiri de birouri, magazine comerciale, spitale, hoteluri si orice alta constructie care necesita ventilatie la scara mare.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor produse de inalta calitate astfel incat sa satisfaca cerintele tehnice la un pret avantajos.

In acest sens ne-am orientat catre producatori din UE unde domeniul ventilatiei a trecut testul exigentei.

Furnizorii nostri sunt producatori consacrati in acest domeniu, cu care mentinem o stransa si continua relatie inca de la infiintare.

Experienta noastra de peste 13 ani in domeniul ventilatiilor industriale ne face sa credem ca suntem un partener de incredere pentru clientii nostri.

Portofoliul nostru de clienti se extinde pe intreg teritoriul Romaniei. Ei sunt o dovada a seriozitatii si increderii pe care ne-au acordat-o in acesti ani.

Impreuna cu ei dorim ca activitatea noastra sa faca aerul placut si curat in cladirile ventilate.

Colectivul tanar si dinamic este receptiv la cerintele tehnologiei in continua dezvoltare si se adapteaza acesteia.

Domeniul ventilatiilor industriale este o ramura complexa a instalatiilor pentru constructii. Incadreaza incalzire, racire, umidificare, dezumidificare conform cerintelor fiecarui beneficiar.

Avand un stoc insemnat de produse, mai ales pentru sistemul circular.

Localizati in Timisoara, suntem o punte intre UE si Romania, satisfacem astfel comenzile in cel mai scurt timp posibil.

Participam la diverse expozitii de ventilatii de renume. Suntem intr-o dezvoltare continua, pentru a ne deservi clientii cu produse optime in concordanta cu metodele moderne existente.